Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zator
Woźny
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 151
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Pią 15:31, 14 Kwi 2006 Temat postu: odnosie rozpisek |
|
|
mam male pytnko: czy jednostki z grup takich jak HQ, elity itd. moga byc wystawiane 3 na cala gre czy 3 z kazdeo rodzaju, tzn. czy moge wystawic na jednym stole 3x Land Speeder i 3x Assault Squad czy nie za bardzo??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
karol(ultra)
Moderator

Dołączył: 14 Sty 2006
Posty: 57
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Pią 21:09, 14 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
o ja mam takie samo pytanie tylko ze landki to zły przykład!!.Dla wyjaśnienia zator chciał sie zapytać czy można naprzykład 3 landki oddzielnie wystawić czyli nie w szwadronie i do tego jescze w fast attack 3 assault sqady??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
misiekbeer
Beer Master

Dołączył: 10 Gru 2005
Posty: 694
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kraków; Kielce; Piekoszki
|
Wysłany: Sob 5:34, 15 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Landspedeerki są w składach po 1-3 sztuki. Każdy squad to osobny slot a masz ich 3. Tak więcalbo pakujesz speederki do większych składów, albo bieżesz po 1, ale wtedy ci sloty już 3 sztuki zapychają.
P.S.
SM mogą dzięki traitom wystawić 3 squady speederków jako Fast Attack i 3 Assault Squady w Elitach :)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zator
Woźny
Dołączył: 14 Kwi 2006
Posty: 151
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Nie 7:02, 16 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
acha no to dzieki
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
karol(ultra)
Moderator

Dołączył: 14 Sty 2006
Posty: 57
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Nie 17:52, 16 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
siemka ja jescze mam takie pytanie nie moge wystawić w elitach techmarina
z jego składem termitów i dreda??? bo techmarine z druzyną zajmują dwa sloty???
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
misiekbeer
Beer Master

Dołączył: 10 Gru 2005
Posty: 694
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kraków; Kielce; Piekoszki
|
Wysłany: Pon 4:45, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
Techmarine + servitorzy to jeden slot, tak jak np. commander+command squad. Zasady angielskie określają to jako Retinue. W polskich to chyba będzie jakaś "świta" czy cóś takiego.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
karol(ultra)
Moderator

Dołączył: 14 Sty 2006
Posty: 57
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Pon 7:59, 17 Kwi 2006 Temat postu: |
|
|
aha to spoko .nie bo mialem wątpliwości bo myślałem ze jak na rozpisce musi byc oddzielnie to zajmuje dwa sloty no ale jestem zadowolony ze jeden dzięki bardzo
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|